Show după 9, haos înainte

Cum să te plângi că a trebuit să stai la coadă pentru bere sau apă la peste 35 grade?! Nu puteai bea și tu niște apă înainte să intri la concert și apoi să mergi să ocupi un loc în spațiu? Surpriză! Am băut apă înainte să intru. Doar că a fost degeaba. Nu chiar degeaba, dar nu a ajutat foarte mult. Trebuia să știu eu că organizatorii sunt niște idioți care nu se așteptau ca 60.000 de oameni să-și dorească ceva de băut la peste 35 grade. Că de ce și-ar dori?! Toți au mers acolo pentru Robbie Williams, nu pentru paharul lor de bere. E foarte adevărat, dar odată intrați în țarcul lor, suntem problema lor, iar probleme noastre sunt problemele lor, nu invers!

Dacă îți pasă de publicul prezent la evenimentul tău, te comporți ca atare. La concertul Robbie Williams de la Viena de acum doi ani, niște indivizi cu câte un rucsac în spate, în care aveau bere rece, se plimbau printre oameni și vindeau. Dădeai bani, primeai berea în pahar de plastic. Atât de simplu! De ce nu s-a gândit nimeni la varianta asta?

Cât de greu era să se facă 60.000 de „doze de bere/apă” asemeni rezervelor pentru detergentul de vase, pe care să le vândă împreună cu un pahar de plastic la tarabe sau magazine chiar și cu o zi înainte? Rupi, golești și asta e tot. Sau 60.000 de pahare de bere/apă cu o folie pe deasupra rezolva problema. Asta era o mișcare inteligentă, nu 6 doze pe care le oferă acum ca să-și spele imaginea. Dimpotrivă, prin asta consider că continuă să și-o bată de noi. Pentru ei, două ore de stat la o coadă în soare, în înghesuială și cu nervii întinși la maximum echivalează cu 18 lei. Rușine, bă! Rușine!

Le-a dat cu flit nu știu ce firmă care trebuia să se ocupe de vânzare? Ghinion! Dar dacă nu ești în stare să aduci pe altcineva în loc care sa facă față la lumea prezentă la eveniment, nu mă obliga să-mi las apa la intrare. Erau șanse mai mari să se spargă capete în jurul acelor corturi la câti nervi pluteau în aer, decât să se întâmple asta din cauza unui pet de jumătate de litru aruncat aiurea.

Noroc că am avut parte de un concert foarte bun! Îl aștept cu nerăbdare pe următorul. Sper să fie în Cluj sau mai la vest.

Iar dacă ar fi să mă iau după unii de pe Facebook, sunt unul dintre cei care ar trebui să bage capul în pământ pentru tot restul vieții lor doar pentru că au fost la un concert Robbie Williams. Pe caniculă! Pentru că, nu-i așa, niște masculi feroce, stând la umbră în casă, scărpinându-se în buric lângă un pet de 3 litri de bere, au râgâit: bărbații care au fost la concertul Robbie Williams și au și dat o căruță de bani pe bilet nu-s bărbați adevărați! De fapt, mă întreb cum mai pot ieși din casă de rușine, ținând cont că e al treilea concert Robbie Williams în ultimii 3 ani?!