Războiul dintre gălățeni și brăileni revoluționează domeniul fizicii!

După ce au aflat că orice client își poate alege orice furnizor de curent, tot mai mulți gălățeni au făcut solicitare de schimbare a furnizorului. Astfel compania Eon a fost asaltată cu zeci de mii de cereri de încheiere de contracte din partea acestora.
“Cum să continui să am același furnizor de curent ca cei din Brăila? Imediat ce am aflat că pot să-mi schimb furnizorul, l-am schimbat!” a declarat Marius Buclucașa, un gălățean din tată-n fiu.
“Chiar și după ce am aflat ca cei de la Eon au tarife mai mari decât cei de la Electrica, tot am schimbat furnizorul. N-o să-mi mai cheltui banii în mall-ul lor și nici nu mai simt diferența din factură. Oricum, fără banii gălățenilor îl pot închide în două luni!” a spus Nicolae Castan, un respectat profesor din Galați.
Pentru a-i face să se răzgândească, Electrica a decis să personalizeze facturile de curent pentru cei din Galați. În loc de kWh, pe facturile acestora va apărea glWh (gălăwattoră). În acest mod, actualul furnizor speră că va reuși să perieze orgoliul gălățenilor și-i va convinge să revină în portofoliul propriu.