Nu vine Robbie Williams la Cluj?

Nici o problemă. O să trăim la fel (de bine/rău, după caz). E bine că vine în orașe care nu sunt la o distanță foarte mare de Cluj. A fost la Viena, am fost și noi. A fost la Budapesta, la fel. Acum se anunță concert la Linz și Bratislava, două orașe accesibile. Austria îmi place de mor, iar la Bratislava încă nu am fost. Oricum ar fi, ieșim în câștig. Îmi place să călătoresc și nu mă uit la bani când vine vorba de călătorii. Bine, mă uit, dar nu-mi pare rău. Iar dacă pot îmbina călătoria cu un concert e și mai bine.

N-am fost, poate, la nici 10% din concertele care au avut loc la Cluj. Gusturile în materie de muzică sunt diferite sau poate că eu îmi doresc altceva. Vreau un concert în aer liber, vreau un concert după care să fiu răgușit câteva zile, vreau un concert la care cei de pe scenă să nu danseze, legănat, de pe un picior pe celălalt, vreau un concert care să mă facă să uit de cotidian.

Nu vine Robbie Williams la Cluj? Nici o problemă. Ne vom cheltui banii prin alte părți, ne vom uita și vom râde de marii organizatori de evenimente din Cluj, care își clonează spectatorii.

Robbie Williams Wien

Robbie Williams Budapest