OnOff6, eveniment tratat la Muzeul Farmaciei!

Deși a început la ora 9, din motive care țin strict de locul de muncă, eu am ajuns abia pe la ora 16, dar la fix pentru pauza de cafea, apă și gustare. Ca un adevărat… blogger. 😀 Am prins doar 3 prezentări, dar una dintre ele mă interesa în mod special, deci până la urmă a fost bine.

Nebuloasa a făcut o radiografie a evenimentelor culturale pe care le-a coordonat și promovat în online, cifrele de audiență arătând că rezultatul a fost unul peste așteptări, iar Liviu Alexa, în stilul său caracteristic, ne-a prezentat etapele prin care a trecut de la jurnalism la patron de sală de sport, ca mai apoi să revină din nou la jurnalism, dar și la planurile de viitor pe care le are în domeniul online. Nu știu dacă altcineva, aplicând aceleași metode, avea același succes.

Apoi a urmat Andrei Aroneț, cu una din marile sale iubiri, Muzeul Farmaciei. L-am sunat cu o seară înainte să văd cum stă cu prezentarea, și, deși îmi spunea că totul e sub control, vocea l-a dat puțin de gol. Am simțit o oarecare emoție. Nu știu dacă era pentru că încă nu finalizase tot sau pentru că avea din nou ocazia să vorbească unui public numeros despre iubirea lui. M-am lămurit a doua zi, la prezentare, că a fost vorba de a doua variantă. Lumea l-a simțit și a apreciat implicarea lui în demersurile de a salva acest muzeu unic în România, iar la final și-a primit laudele binemeritate. A fost motivul pentru care abia am reușit să-i spun că am o idee pentru ceea ce s-ar putea face pe mai departe, dar n-au intrat zilele în sac. Detaliem mai târziu.

Îmi pare rău că nu l-am putut urmări pe Groparu sau pe Teo, despre care toată lumea a avut doar cuvinte de laudă și care, se pare, a fost surpriza evenimentului, dar în viață nu le poți avea pe toate. Ce puțin așa ni se spune, cred, de când vedem lumina zilei.

Toate părerile de rău s-au atenuat după primul pahar de vin Liliac și s-au spulberat complet după al doilea. Ioana Micu a fost responsabilă cu suplimentul de voie bună oferit la finalul prezentărilor, atât ale speakerilor cât și a modelelor care au prezentat ținutele Denisei Cârstea, un designer local.

ON/OFF 6 – communities conference este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca

Partener oficial: Romtelecom

Parteneri: Casino Centru de Cultura Urbana ClujJolidonWineClubLunchBoxPanemarAqua Carpatica și MediaBrief

Parteneri media: Ziar de Cluj24 FUN