Hai să luăm banii americanilor!

Poate ești unul dintre cei care n-au fost niciodată la Cimitirul Vesel din Săpânța. Stai liniștit, nu voi începe să te cert, deși poate ar trebui, dar poți fi sigur că tu ești cel care a pierdut. Poți recupera o mică parte din pierdere dacă dai click pe linkul ăsta și mai apoi vizionezi un filmuleț despre celebrul cimitir de la Săpânța. Vei descoperi pe scurt povestea lui și a celor care au realizat unul dintre cele mai celebre obiective ale țării. Iar apoi, cu siguranță vei lua calendarul și vei stabili ziua în care vei merge în locul în care oamenii au puterea să facă mișto chiar și de doamna cu coasă.

Cel din mijloc e Ionuț Turda și are un plan: să realizeze un documentar despre cimitir și doi dintre creatorii acestuia, tatăl lui (stânga) și bunicul lui (dreapta). Dacă ați făcut un film, cu siguranță știți că pentru asta e nevoie de o căruță de bani. Băiatul ăsta nu îi cere în mod special de la noi, ci de la americani. Nu că banii românilor ar avea ceva, doamne ferește, dacă cineva dorește e mai mult decât bine venit s-o facă, mai ales că e vorba și de cadouri (următoarea poză), dar cred că nu mă poate contrazice nimeni când zic că suntem prea săraci sau poate repetenți la capitolul remunerarea unui talent sau a unei inițiative faine.

Așadar click pe link, play pe filmuleț, like, share și ce mai știți voi, astfel încât să ajungă la cât mai mulți. Cu toții avem prieteni pe Facebook și de prin alte țări. Uite așa ne facem reclamă țării și poate îl ajutăm pe Ionuț să strângă cei 24.500$ ca mai apoi cu acest documentar să ne facă o și mai mare promovare turistică.

Și că vă ziceam de cadouri, iată crucea veselă pe care o primesc cei mai darnici: