Ce-i lipsește Parcului Central din Cluj-Napoca

Nu-i cel mai frumos parc din lume, asta e sigur, dar ar putea fi unul cu care să ne putem mândri cu adevărat. Trebuia doar puțin cap când s-au făcut toaletările copacilor sau când s-au făcut aleile. În fine. E un loc care adună zilnic zeci sau poate sute de oameni care aleargă, se plimbă sau se odihnesc pe o bancă. Cu toate astea acestui parc îi lipsește ceva. Dacă ai pornit de acasă cu gândul să alergi și ți-ai uitat sticla de apă, ai pus-o. Dacă te plimbi și ți se face sete, la fel. N-ai de unde să iei o amărâtă de sticlă de apă de jumătate de litru.

Ieri a fost mai rece. Au ieșit puțini la alergat sau la plimbare prin Parcul Central. De această dată mi-am luat sticla de apă. Săptămâna trecută, miercuri, când parcul a fost plin de alergători și plimbăreți, când am uitat să-mi iau sticla de apă, aș fi dat oricât pentru una. Poate au fost și alții, în situația mea, dar ia-o dacă ai de unde.

Așadar, ce-i lipsește acestui parc? Un „Robert cu tarabă”, dar nu cu produse auto, ci cu apă sau sucuri naturale. Cred că ar merge. Mai ales că, într-un final, va veni și căldura.

Nu chiar ca ăsta, dar ceva asemănător