Adoptă un cățel!

Fă-ți, te rog, timp 7 minute pentru bucata asta de text și filmulețul de mai jos filmat la Turda, la Asociația Trei Frați Pătați. Unul dintre protagoniștii acestui filmuleț nu mai e la adăpost. Imediat după filmări și-a găsit un alt platou unde-și „filmează” aventurile zilnice. Naratorul poveștii l-a luat acasă. Happy end, cel puțin pentru vagabondul Lord.

Din păcate cei care pleacă sunt mult mai puțini decât cei care vin, iar asta înseamnă mai multă hrană săptămânal, mai mulți bani și mai multe datorii pe care Asociația le-a adunat pe la diversele magazine de hrană pentru animale sau veterinari. Cele câteva campanii de strângere de hrană pentru ei le-au mai dat o gură de aer, dar nu e suficient.

Și acum vine partea în care eu ofer ceva, în genul fotografiei de mai jos, iar voi, dacă vreți acel ceva, săriți cu un sac de 10 kg de hrană pentru căței. Ultima dată când am cumpărat, tot pentru ei, un sac de 10 kg era undeva pe la 26 lei.

Așadar, voi veniți cu textul, eu îl „scriu”, iar sacul cu hrană ajunge la căței. Textul, în funcție de dimensiune, poate fi atașat unui umeraș, i se poate atașa un suport de fotografie, chei, carduri, sau poate fi atârnat într-n loc vizibil pentru a transmite un mesaj. Sincer să fiu, eu m-am gândit deja în ce spațiu aș atârna acest mesaj. 😀

Puneți-mă la muncă și faceți fericiți niște căței!