Când timpul te presează, mai vine şi puţin ajutor

Zilele astea au fost mai agitate. Mă pregătesc de concediu. 😀 Pe lângă pregătirea în avans a bagajului, pus la spălat a hainelor aruncate pe sub pat, dar de care ştiam că am nevoie, a trebuit să plătesc telefonul, gazul, curentul, cablul TV (mi-e frică de deconectări în general), să fac asigurare de călătorie şi cu siguranţă a mai fost ceva, dar am uitat.

Am fost şi la cumpărături, şi cum rezerva de bere s-a terminat, pe lângă ingredientele de sendvişuri pe care le voi mânca pe drum la 130 km/h, apă şi alte lucruri de strictă necesitate la casa omului, am luat bere. Normal, numai pentru mine.

Când a ajuns acasă, terminată după o zi de muncă, deschizând frigiderul după ceva rece, a văzut berile mele.

-Nu mi-ai luat şi mie o bere pentru fete, mi-a zis prietena mea destul de supărată.

-Păi ia dintr-ale mele, i-am răspuns eu.

-Numai la tine te gândeşti. Ca de obicei, a continuat şi mai furioasă.

Astea fiind consumate, mi-am zis că trebuie să merg să iau şi pentru ea, că nu e prea bine de împărţit aceeaşi suprafaţă acoperită de un acoperiş cu o femeie furioasă. Sau nervoasă. Nici măcar dezamăgită.

Dar cum să fac? Trebuia să ajung în toate direcţiile, iar un supermarket nu prea era în drumul meu.

După ce am terminat ce aveam de făcut, am pornit spre casă. Un telefon m-a oprit. Mă anunţa că am de ridicat un pachet. M-am gândit două secunde şi am zis că ajung cu un mic ocol de un minut.

Acolo, o domnişoară îmi spune că e pachet pentru bloggeri şi că e vorba de o tabletă. Când am auzit, îmi venea să mă pup de fericire şi să mă felicit pentru deciziile bune pe care le iau. A luat pachetul şi am pornit spre casă.

L-am deschis. Nu era nici o tabletă, dar am scăpat de un drum la supermarket după bere de fete.

Şi totuşi, care or fi bloggerii din Cluj care au primit o tabletă?