Gigi Becali a obținut amânarea în cazul meciului dintre Oțelul Galați și Steaua

Din cauza programării meciului dintre Oțelul Galați și Steaua de sâmbătă seara de la ora 20:00, Gigi Becali și-a dat seama că nu va reuși să se pregătească cum se cuvine și de meci și de Înviere. Știind că nu poate face spectacol cu randament 100% la ambele evenimente, a decis că unul din ele trebuie amânat. A luat legătura cu Preafericitul Părinte și l-a invitat la palat. Ca să urgenteze lucrurile a trimis elicopterul personal după el. Pilotul abia a oprit motoarele elicopterului și s-a văzut nevoit să le pornească iar, deoarece Gigi Becali a ieșit împreună cu invitatul său ridicând mâinile spre cer în semn de victorie. S-au înțeles. Preafericitul, care ținea în mână o valiză, l-a îmbrățișat pe Gigi, au făcut schimb de tricouri, l-a binecuvântat, a urcat în elicopter și dus a fost.

Pac-pac, am rezolvat-o și pe asta. Când Becali vrea ceva obține. Nu puteam să fiu pregătit 100% și pentru meci și pentru Înviere, așa că pentru o donație modică de 1 milion de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului, Preafericitul a amânat Învierea pentru duminică la amiază. Așa voi reuși să-mi revin după meci și voi fi pregătit cum se cuvine și pentru Înviere. Și nu m-am gândit doar la mine. Cu siguranță după meci Tănase&Co vor asalta cluburile. Sper doar să se trezească până la 12. Le-am zis că dacă merg la slujba de Înviere au o primă de 5 mii. Trebuie doar să pună pe Facebook o poză făcută cu aplicația Instagram.” a declarat finanțatorul Stelei.

Surse din Palat au declarat că suma pe care Becali a avut-o pregătită inițial nu depășea valoarea de 100 de mii. Preafericitul s-a simțit insultat deoarece Becali intenționa să doneze exact aceeași suma și călugărilor de la Muntele Athos.

Până la urmă s-au înțeles, ca niște oameni faini.

*pentru cei care nu s-au prins, textul de mai sus e pură imaginație

**poza nemodificată e de aici