Jaf la Electrica Furnizare Cluj Napoca

În această după amiază în jurul orei 15:20 sediul celui mai mare furnizor de energie electrică din Cluj Napoca a fost jefuit de un individ mascat. Atacul s-a produs la finalul orelor de muncă, moment în care în clădire mai rămăseră doar câteva persoane. Astfel, profitând de lipsa gardianului care se afla în acele momente la baie, individul a pătruns în clădire şi a ameninţat anajaţii cât şi clienţii aflaţi în acele momente în clădire cu neplata facturilor emise pe numele lui. Angajaţii susţinuţi de clienţi au ripostat şi l-au ameninţat cu deconectarea de la reţeaua de alimentare cu energie electrică pe motiv de neplată, însă atacatorul nu s-a lăsat impresionat. După un schimb foarte dur de replici, sub ameninţarea ruperii unei facturi de energie electrică, angajaţii furnizorului s-au văzut nevoiţi să deschidă seiful în care era înmagazinată o cantitate impresionantă de energie electrică. Atacatorul şi-a umplut cele două plase de rafie folosite de obicei la cumpărăturile din piaţă şi rucsacul cu mii de kilowatt-oră şi s-a făcut nevăzut.

La această oră poliţia face cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc acest jaf. Mai mulţi poliţişti din cadrul Departamentului de Combatere a Crimei Organizate vizionează înregistrările camerelor de supraveghere, pentru identificarea atacatorului şi recuperarea prejudiciului creat.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al societăţii de furnizare a declarat că întreaga cantitate de energie electrică înmagazinată în seif este asigurată, astfel că prejudiciul va fi recuperat. Totuşi pentru a prinde făptaşul, acesta a declarat că furnizorul va oferi o recompensă celui care va oferi informaţii care vor duce la prinderea atacatorului. Întrebat în ce constă această recompensă purtătorul de cuvânt a declarat că urmează să se stabilească de către directorul general.

Surse neoficiale au declarat sub protecţia anonimatului că recompensa va reprezenta cantitatea de energie electrică ce încape într-o găleată de plastic de 15 litri.

Poliţiştii au realizat şi dat publicităţii portretul robot al atacatorului.

Nu vom reveni cu amănunte.

*Acesta este un pamflet şi va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu elemente sau personaje din viaţa reală este pur întâmplătoare.