U Cluj te trimite de Crăciun la Viena

UPDATE: cele două bilete merg la sebi1919. Felicitări! Vă mulțumesc pentru participare și vă aștept și la următoarele meciuri pe care U le va juca acasă pentru a câștiga bilete.
———————————————–
Weekendul trecut am fost într-o scurtă excursie la Viena. Nu o scriu ca să mă laud, ci doar ca să ţi-l recomand din suflet. Este un oraș frumos, puțin mai scump decât cele din Italia sau Spania, dar merită. Dacă ar fi să mă întrebi pe mine, a fost singurul loc în care am simțit că fiecare euro pe care l-am cheltuit mi-a adus în schimb un serviciu de calitate.
În acest weekend poți câștiga o vacanță de Crăciun în acest oraș superb cu oricare din biletele de la meciul U Cluj – FC Vaslui. Extragerea seriei biletului câştigător va avea loc în pauza meciului, deci cele 45 de minute ale reprizei secunde vor fi cu siguranţă de vis pentru unul dintre suporteri. Sper ca fericirea lui să fie amplificată de victoria alb-negrilor 😀
Așa cum v-am obișnuit de ceva vreme, am și pentru acest meci două bilete. De această dată o singură persoană le va câștiga pe amândouă. Cred că e mai bine așa.
Aşadar zi-mi într-un comentariu de ce ai ales să fii fanul echipei de fotbal U Cluj și vineri pe la 12 trecute fix te anunț dacă mergi gratis la meci. random.org să vă poarte noroc.
Un lucru foarte important: şi aceste bilete participă la extragerea pentru un Crăciun la Viena.