Hai la concert Iris!

Una dintre formaţiile legendare ale rock-ului românesc, Iris, vine la Cluj în 8 mai pentru a susţine un concert în cadrul mega-evenimentului Transilvania Music Event. Pe durata celor 3 zile ale evenimentului vei putea face cam de toate: bungee jumping, streetball, escaladări, training-uri şi workshop-uri în aer liber, dar nu în ultimul rând vei putea asculta muzică de cea mai bună calitate. Fanii muzicii electronice îi vor avea pe Vali Bărbulescu pe 6 mai şi pe Pete Tong pe 7 mai, iar cei care preferă muzica nemuritoare vor putea fredona celebrele melodii Floare de Iris, Cine mă strigă în noapte, Să nu crezi nimic şi multe altele alături de vocea inegalabilă a lui Cristi Minculescu.

Evenimentul este organizat de StudCard în Parcarea Polus Center Cluj (sau Floreşti? 😀 ) unde te aşteaptă cu multe surprize. Ce mi-au dat voie să îţi spun, e că berea va fi la 3 lei 🙂 iar pe restul le descoperi acolo.

Biletele pentru concerte se găsesc sediile StudCard (Sediu Volksbank str. Regele Ferdinand nr. 18 şi Str. Observatorului nr. 1-3), dar cel mai bine intri pe site-ul evenimentului unde găseşti toate informaţiile.

Credeai că e asta e tot? Nu. Am 3 invitaţii pentru concertul Iris din 8 mai. Cine le vrea? Da, ştiu că sunteţi mulţi iubitori de Iris şi mă bucur. Facem în felul următor. Laşi un comentariu în care să îmi povesteşti pe scurt (sau lung) o amintire care te leagă de una din piesele celor de la Iris. Asta până pe 5 mai la ora 12:00. Eu le adun, le bag în urnă şi vedem cine e norocos. Asta pe la ora 16:00. Ok? Hai, play la melodiile lor şi lasaţi amintirile să curgă.

PS: neaparat să laşi comentariul cu o adresă de e-mail valabilă să te pot contacta pentru premiere

PS2: Perioada de înscriere s-a terminat. Voi reveni cu norocoşii, care vor primi şi un mail de informare.

PS3: Bun. Se cunosc cei trei câştigători. În ordinea randomizării, aceştia sunt:

Aşadar Bogdi, Alina şi Simina Sas vor primi un mail de felicitare, iar ei vor trebui să-mi dea câteva date personale, cu promisiunea de a nu fi utilizate în alte scopuri. 😀 Apoi duminică, la intrare tot ce trebuie să faceţi este să vă spuneţi numele, pentru că sunteţi pe Lista lui Iris

Mie îmi pare sincer rău că nu vă pot trimite pe toţi la concert, dar în viaţă nu toate ies aşa cum vrei.

Sper să ne vedem la Iris.