Căutăm fotograf pentru alergarea de sâmbătă

În fiecare sâmbătă o mână de oameni ne adunăm la ora 10 în Parcul Central şi facem puţină mişcare. Alergăm 4 lungimi de parc (dinspre Hotel Sport spre Opera Maghiară) după care jucăm un baschet pe terenul de lângă lac. Aceste acţiuni, alergarea şi baschetul, obişnuiam să le imortalizăm în primul rând pentru noi, dar şi pentru cei care citesc blogul lui Ovidiu Blag, al lui Tibi Fărcaş sau al subsemnatului, în speranţa că vom reuşi să convingem şi alte persoane că ceea ce facem acolo ne dă o stare de bine şi de ce nu, în timp să ni se alăture. Până acum de aceste fotografii se ocupa Radu Răcăşan, doar că evenimentele petrecute în ultimul timp în jurul blogului ovidiublag.ro l-au determinat să renunţe. Îl înţelegem, îi respectăm alegerea, dar îi simţim lipsa. Lui şi lui Cristi.

Aşadar, ne-ar prinde tare bine un fotograf. Eu m-am gândit la câţiva clujeni care ştiu că au ca pasiune şi fotografia: Radu Neag, Dan Ciulea sau Rus Daniel. Este adevărat că sâmbătă dimineaţa somnul e mai dulce ca oricând, dar vă spun eu că merită. Iar cafeaua sau ceaiul de la Sportul ne sunt servite la pachet cu buna dispoziţie. Ce ziceţi, vă bagaţi?

Mai multe despre alergarea de azi aici.

PS: Oricine e binevenit. Legat de fotografii, pe moment mi i-am amintit pe cei trei de mai sus, dar dacă mai sunt şi alţii, trebuie doar să ne tragă uşor de mânecă sau să vină direct acolo.