România, țara în care voturile se cumpără!

PSD-ul tocmai și-a asigurat niște voturi cu 6,5 lei!” Ziceam asta imediat după ce s-a votat legea care elimina taxele radio și TV, propusă de proaspăt reconfirmatul condamnat Liviu Dragnea.

Și pentru că nivelul de încredere pe care îl am în inițiativele PSD este la 1 m sub Groapa Marianelor, singurul scenariu pe care îl văd acum, odată cu noua propunere de colectare a impozitului pe venit, este următorul:

Începând cu 1 ianuarie 2019 vom fi nevoiți să achităm impozitul aferent anului 2018. Pentru că educația financiară nu e punctul nostru forte, o foarte mare parte dintre noi se va afla în dificultate să o facă. În 2019 vom avea alegeri prezidențiale. În 2019, din păcate, tot PSD-ul se va afla la guvernare. Și tot PSD-ul va veni cu o lege prin care cei care nu pot plăti acest impozit să fie cumva scutiți. Și PSD-ul va fi votat, din nou, pe niște promisiuni. Nu va mai conta că o vom lua pe urmele Venezuelei, pentru că având Parlamentul, Guvernul și Președinția, vor avea România la degetul mic, și pe noi deasemenea!