Doamna cu casa

-Bună ziua, pentru anunț vă sun. Mai e valabil?

-Buna ziua! Este, mi-a răspuns o doamnă.

După ce am aflat ce mă interesa, am stabilit că revine cu un telefon să-mi spună dacă putem să vedem casa în seara aia și am salvat numărul. Pentru că am o foarte mare problemă în a reține numele unei persoane, am salvat în fugă numărul sub forma „Doamna cu casa”.

Am dat drumul la radio, să nu mănânc singur. La radio, Dănuț îi reproșa uneia în gura mare că i-a dat un inel. Apoi, pe Facebook, o domnișoară se lăuda că a primit un inel în schimbul unui da. „E un semn!” mi-am zis. „Ia să revăd pentru a mia oară filmul The Ring!”

Am făcut un bol mare de popcorn, am luat două beri, am tras draperiile și am dat play.

Deși Katie nu a gustat presupusa glumă făcută de Becca cu telefonul și televizorul, în startul filmului, eu m-am distrat. Încercam să imit vocea aia de copil care șoptea la telefon „seven days”. Apoi, încet, m-am lăsat pătruns de acțiunea filmului. Nici n-am simțit când s-au terminat berea și popcornul. Oricum, norocul meu, cu mult înainte să se termine filmul.

La final, în timp ce Aiden făcea și el o copie a casetei și o întreba pe mă-sa ce se va întâmpla cu ceilalți care au văzut caseta, moment în care jur că s-a uitat în ochii mei, mi-a sunat telefonul. Am încremenit când am văzut asta pe ecran

IMG_2699