Noul test de sarcină

Tineri, frumoși, îndrăgostiți și îmbătați de licoarea iubirii și-au adunat familia și prietenii să le fie martori la cel mai important DA din viața lor. Cel puțin așa credeau ei. S-a dovedit că da-ul spus ulterior în fața ofițerului de credite de la bancă a fost mult mai important, dar mai ales costisitor. În fine, s-au mutat la casa lor și asta era tot ce conta la acel moment.

Încet și-au dat seama că, de fapt, nimic nu s-a schimbat. Erau aceleași două persoane tinere, frumoase, îndrăgostite, doar că s-a mai adăugat căsătorite în peisaj. Viața lor se desfășura ca până atunci, cu satisfacții sau dezamăgiri pe plan profesional, ieșiri cu prietenii sau cumpărăturile zilnice și/sau săptămânale.

Doar că la fiecare ieșire la cumpărături, coșul cunoștea din ce în ce mai des produse pe care în mod normal nu le-ar fi cumpărat, dar când te năpădesc poftele, asta e. Doar nu e un capăt de țară! Tot mai des se îmbrăca și o tăia la magazinul non-stop de la colț, fie că era 7 dimineața, 9 seara sau 3 noaptea, după tot felul de pufuleți, chipsuri, semințe sau napolitane, lucruri pe care cu 2-3 luni înainte nu le-ar fi cumpărat nici picurați cu fier topit.

-Auzi, cred că ar trebui să-ți faci un test de sarcină! îi spuse el.

-Ce-ți veni, bărbate? întrebă ea.

-Prea m-au luat poftele în ultimul timp!