Motivul pentru care CFR Cluj nu a avut mai mulți suporteri pe Cluj Arena

Deși au fost anunțați în jur de 500 suporteri ceferiști la derbiul cu rivala concitadină Universitatea, mai puțin de 200 au fost prezenți. Motivul nu îl reprezintă îndepărtarea de echipă sau rezultatele nesatisfăcătoare din ultima perioadă, ci limitele de înălțime amplasate la limita dintre străzile Gruia și Rahovei.

„Ne deplasam spre Cluj Arena, cântam și scandam pentru favoriții noștri, când ne-am dat seama că cei 3 băieți care duceau steagurile nu pot trece pe sub limita de înălțime. Ce era să facem? Să-i lăsăm acolo? Să mergem pe stadion cu mâinile în buzunar? Nu se face așa ceva. Așa că am decis să ne oprim toți!” a declarat Călin, un înfocat suporter ceferist.

U-CFRDupă câteva telefoane, șeful jandarmilor ce-i însoțea a abținut aprobarea superiorilor săi să modifice traseul de deplasare, însă s-a lovit de refuzul suporterilor.

„Noi suntem ardeleni! Oricum pierdem primele 20 de minute din startul meciului, chiar dacă pornim cu o oră înainte de fluierul de start. Până ne întoarcem la 7 străzi, o luăm pe Racoviță și apoi, cel mai probabil, pe Dragalina, pe când ajungem la Napoca sunt sigur că o să se audă fluierul de final. Nu mergem nicăieri!” a spus cu tristețe-n suflet un alt suporter.

Cu toții au văzut meciul la un bar din apropierea stadionului din Gruia, fiind satisfăcuți că nu toți suporterii ceferiști au ales să plece din Gruia spre meci.