Când ai fost ultima dată “Cu capul în nori”?

Dacă aș da timpul cu vreo 10 ani în urmă, răspunsul ar fi tot o întrebare “Dar când n-am fost?”. Și ce frumoasă e perioada aia fără griji, doar cu vise!

În ultimul timp, pentru mine, a fi cu capul în nori e similar cu o călătorie prin ceață densă, care mă pune în imposibilitate să văd la doi pași soluții la unele probleme. Poate e de vină și zona în care mă aflu, iar cine nu mă crede nu a fost nevoit să decoleze/aterizeze de/la Cluj.

Prin concertele din 16 și 18 martie, echipa Young and Famous Orchestra vrea să ne reamintească de acea perioadă când era o reală plăcere să fii cu capul în nori, când grijile nu făceau parte din cotidian. Abordarea modernă a concertului simfonic, energia emanată de un colectiv orchestral tânăr și pasionat, The Young and Famous Orchestra, prezența unor nume consacrate, Maestrul Dan Grigore și dirijorul Vlad Agachi, adevărate exemple de excelență și performanță profesională, pot reprezenta rețeta perfectă. 

Așadar, ne vedem  luni, 16 martie și miercuri, 18 martie 2015, de la ora 20:00, la Auditorium Maximum Cluj-Napoca, să lăsăm grijile deoparte și să ne simțim din nou, cu capul în nori.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos, la Agenția Teatrală de Bilete, în Polus Center și Iulius Mall. De asemenea, biletele se pot cumpăra și cu o oră înainte de începerea concertului sau online.