Cadouri pentru cei dragi

Mai este puțin și se încheie anul 2014. Probabil că mulți nu vă gândiși încă la cadouri, dar există multe ocazii în care vom fi nevoiți să dăruim unul: zile de naștere, Sf Mihail și Gavril, Moș Nicolae și, bineînțeles, preferatul tuturor copiilor mari și mici, Moș Crăciun. Cu toții probabil ne gândim deja la Crăciun, la momentul când vom petrece timp alături de cei dragi, pentru că așa e frumos să faci Crăciunul, în familie.

Fiecare Crăciun este unic, ne oferă prilejul de a avea amintiri plăcute și de a ne relaxa. Odată cu evoluția tehnologiei, avem ocazia de a dărui persoanelor dragi gadget-uri și cadouri deosebite, despre care poate că nici nu știau că există.

Dacă vreți să surprindeți plăcut pe cineva cu un cadou unic, iată câteva idei:

O boxa cu Bluetooth pentru duș

boxa portabila bluetooth pentru dus, waterproof

Cu toții petrecem mai mult timp în cada pe perioada iernii, de aceea nu ne-ar strica puțină muzică pe fundal. Unde mai pui că unora le place și să cânte când fac duș. Această boxă este utilă deoarece este rezistentă la apă și poți asculta muzică în baie la o calitate mai bună decât la telefon. Este un gadget interesant, care poate fi un cadou pentru orice.

O baterie externa de 2600 mAh breloc

baterie externa 2600mAh ieftina

 

Fiecare dintre noi a rămas cel puțin o dată fără baterie când avea nevoie mare de telefon. De aceea, ne-ar prinde bine să avem o baterie externă pe care să o purtăm la noi pe post de breloc. 2600 de mAh sunt suficienți pentru a încărca orice baterie de telefon, măcar o dată. Este compatibilă cu toate modelele de telefon iPhone, Samsung, Nokia, HTC etc.

Breloc cu alcool tester

breloc tester alcool

Un cadou amuzant pentru prietenii care stiți că au obiceiul de a urca la volan după ce au băut un pahar. Sufli 5 secunde în el și îți spune dacă poti să te urci la volan sau trebuie să iei un taxi până acasă. Este un gadget ieftin, care îți spune cât de apt este să conduci, ținând cont de legea actuală.

Căciula cu căști

fes cu casti incorporate pentru mp3 player

Căciula cu căști încorporate este bună deoarece îți ține de cald și poți asculta și muzică. Căștile sunt încorporate în căptușeala, au un jack universal de 3.5 mm, compatibil cu majoritatea MP3 playerelor și telefoanelor mobile. Este un cadou de sezon interesant. 

Toate cadourile prezentate mai sus nu costă mai mult de 100 de lei și pot fi achiziționate de pe site-ul GadgetWorld.ro.