Pe 19 mai începe a zecea ediție a Cupei Liceelor

Nu am înțeles niciodată importanța numerelor de pe tricourile jucătorilor. Cert e că majoritatea celor cu care am jucat fotbal pe terenul din curtea școlii și-a dorit să poarte tricoul cu numărul 10. Astfel, s-a ajuns de foarte multe ori în situația ca 10 din cei 14 jucători prezenți pe teren să poarte acest tricou, fie că era în poartă fie că era în fața porții. De cele mai multe ori era un 10 scris în grabă cu carioca chiar acolo pe teren, spre disperarea părinților. În schimb, când apărea un tricou „de firmă”, cu acel 10 cauciucat pe spate, respectul se instala imediat. Postul de atacant, executant al loviturilor de la 7 m și căpitan de echipă se atribuiau imediat.

În acest an, pe 19 mai, Cupa Liceelor îmbracă tricoul cu numărul 10. Cu siguranță va fi o ediție specială, cu multe surprize și multe meciuri tari, o ediție pentru care liceenii s-au pregătit un an de zile, o ediție în care orgoliile și talentul își vor da frâu liber pe terenurile Bazei Sportive Unirea din Mănăștur.

Pentru cei care vor să afle mai multe informații despre precedentele nouă ediții, despre program, grupe, surprizele pe care le-au pregătit organizatorii competiției, dar și invitații surpriză care vor fi prezenți la cea de-a X-a ediție, www.ovidiublag.ro vă așteaptă cu cele mai proaspete noutăți despre Cupa Liceelor 2014.