Nepoți de Crăciun – Din suflet pentru bunici

Și în acest an, Cristian Gog și Dan Ciulea și-au propus să facă sărbătorile de iarnă mai plăcute pentru bunici. Alături de alți clujeni vor încerca să se transforme în Nepoți de Crăciun și să adune 400 de pachete pe care să le dăruiască celor pentru care Crăciunul nu mai înseamnă alături de familie.

Așadar, duminică, 16 decembrie, în Polus Center, începând cu ora 13:00 sunteți așteptați să participați la realizarea unui vis, 400 de bunici fericiți, și să vă bucurați de surprizele pe care le-au pregătit organizatorii.

Primii „nepoți” care s-au alăturat campaniei sunt CarrefourCasa TIFFCedratineElectrogrupFarmec,Market PhotoPerpetuumPolus Center, Safeway International (Home Graden), Sam MilsROUTIER EUROPEAN TRANSPORT , Cafeneaua SpatiuStiri de sportClass Fiscal ConsultingSelectIT.

Asociația „Magic People” este o organizație non-profit care își dorește prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul Asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din Lume care a câștigat un concurs de popularitate.