Bloggerii se mută pe zgură!

După ce în urmă cu o lună Clujul a fost gazda Cupei Davis, i-a venit rândul să găzduiască o nouă competiţie de tenis, de această dată una destinată bloggerilor clujeni.


În perioada 13-14 octombrie, la Winners Tennis Club are loc Cupa Bloggerilor la tenis. Nu ştiu câţi dintre participanţi au pus mâna recent pe o rachetă de tenis, însă ştiu că în cele două zile ne vom distra. Eu mă pregătesc intens cu un joc de tenis pe calculator şi vizionez câteva înregistrări de la Cupa Davis. Dacă nu reuşesc să mă pun la punct cu tot ce ar trebui să fac pe teren, nu-mi fac prea multe probleme. Antrenorii de la Winners ne vor lua în primire şi ne vor explica ei ce trebuie să facem şi ce nu, pentru a deveni campioni pe zgură.

Cu toate astea, dacă există printre voi practicanţi ai acestui sport, vă rog să-mi daţi nişte sfaturi. Am mare nevoie de ele. Chiar nu vreau să mă fac de ruşine pe acolo. De fapt ce zic eu?! Daţi-mi ponturi să câştig!

Winners Tennis Club este cel mai mare club de tenis din Transilvania, cu 16 terenuri de zgură roșie, restaurant cu terasă, vestiare, saună, sală de pregătire fizică și o parcare încăpătoare. Îl găsiţi în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca,  pe site sau pe pagina de facebook.