De ce bormașina reprezintă o problemă?

De câte ori v-aţi vărsat frustrarea pe twitter, facebook, blog sau în gura mare, că pe la 7 dimineaţă, de la vecinul de jos, se auzea sunetul bormaşinii?

De câte ori v-aţi vărsat frustrarea pe twitter, facebook, blog sau în gura mare, că pe la 6 seara, v-aţi aşezat în pat cu gândul la un somn de vreo două ore, iar vecinul de sus a început să mai dea o gaură în perete cu bormaşina?

De câte ori v-aţi vărsat frustrarea pe twitter, facebook, blog sau în gura mare că sâmbătă, când tot omul vrea să doarmă, să recupereze orele nedormite în timpul săptămânii, un vecin din bloc a pornit bormaşina?

De foarte multe ori! Vă spun eu, că am văzut.

Poate mulţi dintre voi nu aţi avut ocazia până acum să renovaţi ceva în casa voastră. Acea săptămână, a renovării, pentru mine a fost nesfârşită. Când am terminat, am fost cel mai fericit şi liniştit om din lume. Greutatea cu care dezordinea, praful şi aspectul de renovare îţi apasă umerii e ucigătoare. Abia aştepţi să scapi de ea. Şi atunci nu-ţi rămâne decât să profiţi de fiecare minut din afara programului de linişte, care în majoritatea cazurilor e între 14-17 şi 22-07. Mi-am cerut scuze în avans de la vecini pentru gălăgia pe care urma s-o fac şi am băgat zi-lumină, de luni până sâmbătă, ba chiar şi duminică.

Când o să fiţi în aceeaşi situaţie o să înţelegeţi!