Studenţii au tribună oficială la Cupa Davis

Şi pe lângă asta, pot avea accesul gratuit la toate meciurile din cele 3 zile. Aşadar, dacă eşti elev sau student, ai între 18 şi 28 de ani, înscrie-te aici şi poţi câştiga un abonament pentru tine şi încă un prieten. Dacă norocul îţi surâde până la capăt, te poţi număra printre cei 7 care vor putea asista la un antrenament al campionilor.

Câştigătorii îşi vor putea ridica abonamentele 1+1 în data de 14 septembrie, cu două ore înainte de deschiderea evenimentului, când vor primi şi tricouri personalizate.

Pentru a se menține în grupa I a zonei euro-africane, tricolorii trebuie să se impună în fața echipei Finlandei. Horia Tecău, Florin Mergea, Victor Crivoi, Petru-Alexandru Luncanu și Andrei Dăescu vor veni în Cluj Napoca, capitala Ardealului, pentru cea mai mare competiție internațională anuală pe echipe.

Student Sport este un susţinător al Federației Române de Tenis pentru meciul de Cupa Davis din Cluj-Napoca, iar atenţia pe care organizatorii principali o acordă tinerilor, îndrumându-i spre competiții de înaltă clasă, este de apreciat.

Între 14 şi 16 septembrie, Cluj Napoca va găzdui în premieră meciul de Cupa Davis dintre România şi Finlanda.