Dinamo joacă azi la Sala Sporturilor din Cluj

Azi, după finala mare a Cupei Liceelor, echipa campioană a bloggerilor, Mediatic Online Cluj, va disputa două meciuri demonstrative în compania marilor glorii ale fotbalului din Ardeal și a profesorilor de sport.

O fi din cauză că nici un jucător nu e alister (Ciulea, dacă vrei pe tine te exclud), nu are zeci de mii de followers pe twitter și milioane de like-uri la zidul lu Facebook, dar am început să ne simțim ca Dinamo. Fie meci acasă, fie-n deplasare, peluza e goală. Noroc cu prietenele, soțiile și cei 3 copii ai lui Tudor. Ei ce mai vin pe la meciuri și ne susțin. Tudor, pune-te pe treabă!

Ovidiu Blag știe să privească dincolo de toate astea. Vede muncă, talent și dăruire, ne apreciază, și pentru al doilea an consecutiv, ne-a oferit șansa de a juca în compania unor jucători care au scris istorie. Mulțumim!

Comparativ cu anul trecut, acum va fi foarte greu. Echipa marilor fotbalişti ardeleni este formată din Ciucur, Nădăban (în poartă), iar jucători de câmp vor fi: Vădana, Bănceu, Dulca, Pojar, Şandru, Cocan, Falub, Dican, Sabo, Popescu, Maier, Cioloboc, Mariş, Meszaros, Lazăr. Pe banca tehnică a echipei va lua loc Remus Vlad. Echipa profesorilor de sport vine cu tolba plină de scheme tactice puse în practică de elevii lor în meciurile disputate până acum la Cupa Liceelor.

Marea finală a Cupei Lieceelor va avea loc de la ora 18:30, va fi transmisă de TVR Cluj si TVR 3, iar imediat după vom intra noi în scenă. Așadar, dacă doriți, vă așteptăm. Dacă nu, dar doriți să vă distrați (Emil se ocupă chiar în aceste momente de acest aspect), dați pe TVR Cluj.