Mediatic Online Cluj se îmbracă cu Ancada

Echipa bloggerilor şi twitteriştilor din Cluj va participa în acest weekend la a treia ediţie a Cupei Bloggerilor organizată de această dată la Mediaş. Din păcate unele evenimente recente mă împiedică să particip sau să urmăresc evenimentele dinaintea competiţiei, dar sunt sigur că băieţii vor face o figură frumoasă şi de această dată. Sincer să fiu nu cunosc nici măcar componenţa echipei, pentru că s-au cam schimbat unele lucruri de la înscriere. Se pare că nu sunt singurul cu probleme pe lumea asta, dar poate prin comentarii ne ajută cei care ştiu cine ne reprezintă.

Am şi o veste buna. Au sosit echipamentele! Adrian Cosma, managerul Ancada, s-a ocupat de tot, iar echipa va arăta din nou aşa cum le stă bine unor dublu campioni.

 

Mulţumim Ancada din nou! Este brandul mereu alături de cei care doresc să facă sport, dar mai ales performanţă. Aşa că, băieţi, faceţi tot posibilul să rămâneţi la înălţime! Şi nu fiţi trişti. Uneori nici chiar Barcelona nu e lăsată să câştige Champions League de mai multe ori.