Povestea neștiută a gestului lui Cadu

După gestul nesăbuit a lui Cadu de a sări panourile publicitare și a alerga înspre galeria celor de la U Cluj după marcarea golului din penalty, l-am contactat telefonic pentru a-l întreba ce a fost în capul său de a reacționat așa. Într-un final a acceptat să ne spună câteva cuvinte.

Deși mulți au declarat că nu am nici o scuză, vă spun eu că se înșeală amarnic. Orice jucător își dorește să joace împins de la spate de suporterii din tribune sau măcar de cei din peluză, acolo unde se știe că sunt cele mai intense pasiuni, să simtă cântecele și scandările naturale ale tribunei, fără nici o amplificare artificială, iar suporterii adverși asta au făcut mereu. Orice jucător își dorește să fie aclamat de mii de suporteri din peluză după marcarea unui gol. Am fost fascinat de suporterii Universității și pentru o clipă mi-am imaginat că ei sunt suporterii noștri. Mi-am dat seama că am greșit peluza abia când am ajuns în faţa lor şi le-am auzit huiduielile. Nici nu am apucat să mai reacționez în vreun fel, pentru că l-am văzut pe Bornescu lângă mine și apoi am avut impresia că s-a oprit nocturna.

Apoi jucătorul ceferist a declarat că regretă cele întâmplate și pe viitor va avea grijă încotro se va îndrepta după marcarea unui gol.

Regret enorm cele întâmplate. Dacă aș putea da timpul înapoi, cu siguranță nu aș mai repeta gestul. Aveam 1-0. Acum chiar și acest gol ne-a fost anulat. Dacă voi mai marca vreun gol, cu siguranță nu mă voi mai îndrepta spre zona cea mai gălăgioasă.” a adăugat fotbalistul.

PS: Ceea ce tocmai ai citit, trebuia să-ţi smulgă un zâmbet. Dacă nu a fost aşa, îmi cer scuze. Unii se prind mai greu.