Azi am făcut echipă bună cu Ovidiu Blag la Radio Cluj

Radioul are ceva care mă atrage şi mă fascinează. Sincer să fiu nu aş putea să spun de ce. Pur şi simplu există ceva. Este motivul pentru care n-am refuzat invitaţia lui Ovidiu de a fi alături de el în studio la coordonarea transmisiilor meciurilor din liga a doua de fotbal. E interesant să observi reacţiile unei persoane concentrate ca totul să iasă bine, în momentul în care apare imprevizibilul. Şi a apărut. De două ori. Pe una a rezolvat-o Ovidiu, iar pe una eu. 😀

Legătura cu Alba Iulia a făcut probleme încă de la început. Deşi mă aşteptam să văd un Ovidiu Blag puţin agitat sau nervos în momentele în care nu s-a putut efectua legătura, le-a driblat pe fiecare cu un calm ieşit din comun. S-a orientat rapid spre alte meciuri şi culmea, aproape de fiecare dată a prins faze interesante: două goluri din acţiune şi două faulturi comise în suprafaţa de pedeapsă. Până la urmă tot răul spre bine.

La noi sportul se confundă cu fotbalul, doar că Ovidiu nu e de acord cu asta. A încercat să ofere informaţii şi din meciurile de handbal feminin, care s-au disputat la aceeaşi oră. Cel puţin asta era intenţia lui. Doar că site-ul handbalvolei.ro nu voia să se actualizeze şi pace. A fost momentul în care m-am făcut util şi am intrat pe site de pe telefon. Acolo informaţiile erau actualizate. Le-am scris pe o foaie şi i le-am dat lui Ovidiu. Aşa a reuşit să informeze ascultătorii despre evoluţia scorului în meciul pe care fetele de la U Jolidon îl susţineau în deplasare la Brăila.

Deşi poate ai impresia că nu e mare lucru să realizezi o transmisie radio (că doar cât de greu poate fi să vorbeşti?!), nu e deloc aşa. Poza din stânga poate confirma asta. Şi era la pauza meciurilor. 😀

Îmi plac experienţele astea de la radio. Chiar dacă nu am făcut mai nimic, doar am asistat şi am comunicat prin semne cu Ovidiu, am observat unele lucruri şi nu se ştie niciodată când îmi vor fi de folos.