Hai să tratăm cauza, nu efectul

Una din marile calităţi ale românilor e că se cacă pe ei să găsească soluţii pentru diferite probleme în loc să elimine pe cât posibil cauzele care le produc.

Mai nou, tanti Sulfina şi încă un nene s-au scărpinat în fund şi au trântit-o: femeile pot face avort doar cu aviz de la psiholog. Băi oameni buni, de ce nu v-aţi scărpinat invers în sensul găsirii unei soluţii astfel încât să nu se ajungă  la asta? Se numeşte educaţie sexuală. Sunt mai mult decât convins că nici părinţii voştri nu v-au spus foarte multe legat de viaţa sexuală şi e foarte posibil ca şi voi, la rândul vostru, să fi procedat la fel în cazul copiilor voştri. Doar că de aici trebuie pornit: conştientizarea adolescenţilor la riscurile la care se expun în cazul contactelor sexuale neprotejate. Ar trebui inclusă ca şi materie obligatorie în licee. La câte tâmpenii de materii se fac fix degeaba, asta ar fi cu siguranţă una utilă, pentru că pornografia de pe net nu e educaţie sexuală.

Dacă tot vreţi să faceţi ceva, stoarceţi-vă creierul şi găsiţi soluţii pentru copiii abandonaţi, nu scormoniţi idei prin care sunt şanse mari să creşteţi numărul lor.

Şi până la urmă, de ce numai femeia? Bărbatul nu are nici o responsabilitate? El şi-o spală şi e ca nouă?

Ştiu că feţele bărboase vor fi de partea voastră şi vă vor recomanda ca şi oameni numai buni de ştampilat, dar ia nu vă faceţi voi campanie pe spatele vieţii unor femei!