Încă o luptă între Cluj şi Târgu Mureş

După disputele între cele două consilii judeţene, a venit rândul confruntării în iarbă între echipele celor două oraşe: U Cluj şi FCM Târgu Mureş. Ambele echipe luptă pentru îndeplinirea unui obiectiv: FCM Târgu Mureş are nevoie de puncte pentru a se menţine deasupra liniei de retrogradare, iar U Cluj pentru a mai spera la participarea într-o cupă europeană. Astfel, cele 3 puncte puse în joc, luni 2 aprilie de la ora 19:00, sunt foarte importante pentru cele două echipe.

FCM Târgu Mureş vine după o perioadă excelentă, cu două victorii împotriva Stelei şi a Astrei, iar moralul bun al târgumureşenilor cu siguranţă le va da încredere pentru meciul de luni. Să sperăm că până atunci jucătorii Universităţii vor uita de semieşecul de la Chiajna şi vor repeta evoluţia bună din meciul cu Astra.

Şi de această dată am pentru voi două bilete la meci. Le va primi cel care îmi va lăsa un comentariu prin care să-mi spună dacă Niculescu ar trebui să mai îmbrace tricoul de jucător în acest retur sau ar trebui să se concentreze mai mult pe antrenorat. Termenul limită e duminică ora 16:00. Random.org va desemna câştigătorul, eu îl voi anunţa printr-un mail, iar biletele i le voi înmâna personal înainte de meci.

Şi încă ceva! Pe baza biletelor puse în vânzare pentru acest meci poţi câştiga la pauză o croazieră în Mediterană cu MSC Fantasia.

Baftă tuturor!

update: Am întârziat puţin, dar random.org a ales un câştigător. Acesta este comentariul cu numărul 17. Cos_ti va primi un mail. Felicitări!

Celorlalţi vă mulţumesc pentru participare şi vă aştept şi la următoarele meciuri să-mi luaţi biletele oferite de Universitatea Cluj.

Şi mai jos dovada: