ŞOC: Marele secret dezvăluit de Muzeul Farmaciei

Voi chiar credeaţi că ne iubiţi pentru că vă ducem la film, vă aducem buchete de flori, vă scoatem la restaurant, avem grijă de voi, vă reamintim cât sunteţi de frumoase, vă ţinem în braţe când vă e frig, vă deschidem portiera maşinii sau vă confirmăm că nu v-aţi îngraşat? Ei bine, am un răspuns care vă va da tot Universul peste cap.

Dragele mele, totul stă într-o licoare miraculoasă, preparată acum mii de ani de spiţerii medievali. Această poţiune magică se numeşte Elixirul Dragostei şi conţine ingrediente ştiute numai de noi, bărbaţii. (Da, ştiu că acum toate aveţi un flash back cu momentul în care prietenul sau soţul dumneavoastră s-a oferit să toarne băutura pentru voi. Şi da, bănuiţi foarte bine. 😀 )

Ce va urma însă e un anunţ trist pentru noi, bărbaţii, şi posibil fericit pentru dumneavoastră. De Dragobete, Muzeul Farmaciei din Cluj s-a decis să pună capăt planului nostru atât de bine făurit de mii de ani. Muzeul vă aşteaptă la orele 18 pentru a vă demasca cel mai mare plan al omenirii şi pentru a vă dezvălui misterioasele ingrediente ale poţiunii magice, Elixirul Dragostei, aşa cum era preparată de vechii spiţeri ai Clujului.

Da doamnelor, veţi descoperi arma noastră cea mai de preţ şi tocmai de asta zic eu că nu e chip să lipsiţi!

Domnilor…am pus-o!

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt ArtviniumCramele RecasPerpetuum si PR & More. Preţ intrare 3 lei.