Cuplul N&D la Cluj

Update: random.org a ales numerele 1 şi 4. Astfel Marius Moga si Korodilu au cate un bilet la Tribuna 2. Vă rog să-mi trimiteţi un mail cu numărul de telefon să stabilim cum vi le dau. Felicitări!

Niculescu şi Dănciulescu, celebrul cuplu N&D care făcea ravagii în campionat şi în meciurile din Europa, se reîntâlnesc din nou în postura de adversari. Dinamo Bucureşti vine sâmbătă pe Cluj Arena pentru derby-ul etapei din Liga 1. La finalul celor două meciuri jucate în ediţia trecută de campionat, studenţii au plecat acasă cu toate punctele puse în joc, Niculescu având un rol decisiv de fiecare dată.

Sâmbătă de la ora 21:30 Universitatea Cluj va juca primul meci important din această ediţie de campionat pe noua arenă clujeană. Orgoliile sunt mari, la fel cum sunt şi obiectivele celor două echipe. Cu siguranţă va fi un meci disputat, care se va juca la victorie. Stadionul va fi plin, iar spectacolul din tribune la înălţime ca de fiecare dată.

Am două bilete pentru acest derby, pe care le puteţi câştiga foarte uşor cu un comentariu prin care să îmi spuneţi că vreţi la meci. Apoi random.org să fie cu voi 😀 (vineri pe la 12)