Visuri mari în micul Tokyo – Comedy Cluj

Un film pe care l-am văzut fără să vreau. Se mai întâmplă. Nu detaliez.

Filmul prezintă povestea a doi tineri Boyd şi Jerome. Boyd, un tânăr american care surprinde prin perfecţiunea cu care vorbeşte japoneza, şi-a propus să îşi dezvolte afacerea proprie în rândul japonezilor. Se recomandă mereu “om de afaceri” dar insistenţele lui de a-şi vinde cartea, un curs de engleză, îl transformă într-o persoană evitată chiar de cei care ar trebui să-i fie clienţi. Jerome, un japonez de naţionalitate americană, îşi doreşte să devină luptător de sumo şi se pregăteşte ca atare. Mănâncă toată ziua.

Pentru a face rost de bani pentru chirie, cei doi acţionează împreună să găsească japonezi doritori să înveţe engleza şi împart fluturaşi şi cărţi de vizită. În tot acest timp, Boyd primeşte scrisori de la tatăl lui, în care îi spune că nu e nici o ruşine să lucreze pentru alţii, dar el rămâne la dorinţa de a reuşi ca şi om de afaceri.

Norocul îi surâde când unul dintre cei cărora le-a oferit una din cărţile lui şi o carte de vizită, îl sună şi îi solicită serviciile de translator permanent al firmei pe care o conduce.

Dacă doriţi să vedeţi un tânăr perseverent, dar şi cum negociază japonezii o afacere, o mai puteţi face pe 22 octombrie de la ora 17 la Cinema Victoria.