Comedy Cluj 2011 – Ediţia a treia

Şi în acest an, în perioada 14-23 octombrie, oraşul de la poalele Feleacului va deveni capitala filmului de comedie cu ocazia celei de-a treia Ediţii a Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj. Ca orice eveniment care se respectă şi de această dată Festivalul îi aşteaptă pe cineaşti cu o mulţime de surprize: peste 100 de filme din 30 de ţări, concerte, workshop-uri, spectacole de teatru, stand-up comedy, expoziţii de artă şi concursuri.

Încerc să-mi amintesc care a fost ultimul film de comedie la care am râs cu poftă, dar nu îmi amintesc. Înseamnă că a trecut ceva timp de atunci. Dacă nu ratam celelalte ediţii ale Festivalului, cu siguranţă nu eram în această situaţie. Asta nu se va întâmpla în acest an. Voi fi acolo.

Doar că până la filme, mai sunt câteva veşti bune. De fapt două. Şi se lasă cu premii.

Prima: arată-ţi talentul creativ şi poţi câştiga o tabletă Prestigio. Trebuie doar să faci un clip de 3 minute  prin care să parodiezi un film celebru sau poţi folosi ca inspiraţie un text scris pe tvdece.ro, apoi îl urci pe canalul Trilulilu al concursului până pe 3 octombrie. Detalii aici.

A doua: benzile desenate sunt premiate tot cu o tabletă Prestigio. Ilustrează pe o foaie A4 o scenă dintr-un film de comedie şi trimite creaţia pe adresa comics@revistacomics.ro până pe 14 octombrie. Pe lângă tabletă mai beneficiezi şi de o apariţie în Revista Comics. Detalii aici.

Deocamdată atât. 😀

Hai să râdem la Comedy Cluj 2011!