Îs pe lista TEDx Cluj 2011

Dacă mă întrebi ce am făcut sau mai precis pe unde am fost când a avut loc ediţia din 2010 a TEDx Cluj, nu cred că aş putea da un răspuns. Pe vremea aia nici nu ştiam bine ce înseamnă un domeniu propriu şi ce implicări va avea în viaţa mea de blogger. Am aflat după. 😀 Aşa că experienţa mea în online de atunci poate fi scuza mea pentru neparticipare.

Cum TEDx-ul poposeşte din nou în urbea noastră, am zis că nu trebuie să ratez din nou acest eveniment, mai ales că de această dată e un fel de mini-serial. Prima parte este în 25 martie, iar continuarea pe 20 mai. Locurile sunt în număr de 50, dar până la ora la care citeşti aceste rânduri, cu siguranţă există cineva aşezat pe fiecare dintre ele, aşa că nu pot decât să mă bucur dacă te numeri şi tu printre ei şi clar ne vedem acolo. Acolo, adică la Bastionul Croitorilor din Cluj, începând cu ora 18:30.

Mult mai multe detalii despre eveniment afli dacă îl urmăreşti pe twitter, dacă îi citeşti blogul sau dacă preferi facebook-ul are şi din ăla.

Apoi dacă e la Cluuuj, cu siguranţă a fi fain. Ne vedem pe 25 martie la Bastionul Croitorilor!