O surpriză dulce-dulce

De obicei când îi cumpăr ceva bun sau frumos prietenei mele, îi trimit un mesaj scurt şi simplu cu textul “Surpriză!!!”. Vă daţi seama că după asta mesajele curg cu întrebări de genul: “ce? ce? ceeee? ceeeeeeee?”, insa fără nici un răspuns din partea mea. 😀 La fel procedez şi dacă primesc ceva bun şi ştiu că îi place mult. Nu pot să mănânc de unul singur pentru că nici ea nu uită de mine.

Ieri a fost una din zilele cu “Surpriză!!!”, iar Anda Călinici a fost complicea mea. După ce dintr-o nesincronizare pe twitter cu Marian am ratat un mărţişor dulce, acelaşi twitter a complotat şi a aranjat lucrurile de aşa manieră încât l-am primit ieri. Voi lăsa pozele să vorbească pentru mine, nu de alta dar când mă gândesc la prajiturelele primite şi la modul cum le-a ambalat îmi pierd cuvintele:

 

 

Cel puţin noi ne-am convins că Anda este un Guru al dulciurilor şi cred că am scăpat de o grijă pe când o să mă însor, ştiu la cine să apelez pentru tort şi prăjituri. Mai trebuie s-o conving pe ea. 😀

Pentru a saliva corespunzător vă invit pe blogul ei dulce, iar apoi să savuraţi un interviu în exclusivitate cu ocupanta locului 5 la Preliminariile Campionatului Mondial al Maeştrilor Ciocolatei.

Anda, ţine-o tot aşa şi mulţumim!