clujimob.info – anunţuri imobiliare gratuite în Cluj Napoca

În ultimul timp am căutat oferte pentru apartamente cu două şi trei camere. Normal, am luat Piaţa şi am început să sun. Majoritatea ofertelor erau date de ceva agenţie imobiliară, chiar dacă anunţul începea cu PF vând… Nu asta a fost cea mai mare problemă, ci faptul că informaţiile furnizate nu erau în concordanţă cu realitatea de pe teren. Ca în orice situaţie, s-au găsit tot felul de scuze Am greşit anunţul… Secretara a scris greşit… , de parcă vreodată voi cumpăra o locuinţă în funcţie de ce e scris în anunţ, nu după ce îl văd. Este foarte adevărat că un anunţ imobiliar bun atrage mai mulţi potenţiali clienţi, dar niciodată nu voi cumpăra un apartament semidecomandat dacă eu vreau unul decomandat, ori unul la termoficare dacă eu caut unul cu centrală termică, doar pentru că am fost să-l văd. E pierdere de timp pentru ambele părţi.

Ştiu că Piaţa este lider în anunţuri imobiliare şi este aproape imposibil ca un alt site să îi ia faţa, dar are o problemă mare când vine vorba de realitatea anunţurilor postate şi de filtrarea lor în funcţie de cerinţele utilizatorului.

www.clujimob.info e mic, e la început de drum şi se adresează persoanelor din oraşul Cluj-Napoca şi a localităţilor din imediata apropiere, care doresc să dea un anunţ imobiliar fără să implice şi o agenţie imobiliară. Chiar dacă oferta este una bună, mulţi fac un pas inapoi, deoarece intenţionează să facă orice altceva cu acel comision de 2% din valoarea unei tranzacţii de 50-60 mii euro, decât să-l dea unor intermediari.

Chiar dacă la prima vedere pare mai simplu ca o agenţie imobiliară să îţi selecteze clienţii, orice intermediere se poate transforma într-un telefon fără fir, care nu face altceva decât să-ţi piardă timp preţios.

Dacă vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi ceva în Cluj Napoca, Floreşti, Apahida, Baciu sau Feleacu siteul www.clujimob.info îţi stă la dispoziţie pentru anunţuri imobiliare gratuite.