Eu nu ştiu să fac aşa ceva!

A trântit-o acolo şi a scăpat, nu? Cred că e cea mai uzitată expresie masculină când e vorba de gătit, spălat vase sau rufe, călcat, adunat masa… mai ziceţi şi voi, dacă mai sunt. Normal, femeile se enervează, dar vina e tot a lor. Mai bine zis  a mamelor bărbaţilor, care şi-au cocoloşit odraslele transformându-i în nişte leneşi.

Ce-o fi atât de greu să găteşti, să aduni masa după ce termini de mâncat, să-ţi speli vasele sau să-ţi pregăteşti hainele cu care urmează să mergi la o nuntă sau la o întâlnire de afaceri? Ori prin asta înţelegi superioritatea bărbatului în faţa femeii (dacă o exista aşa ceva)? Că o pui la muncă în locul tău? Trist!

Totuşi, ai încercat vreodată în viaţa asta să faci unul dintre lucrurile enumerate mai sus? Chiar nu e greu. Şi sunt şanse foarte mari să îţi şi iasă. Şi chiar foarte bine.

L-am auzit pe un bărbat la o aniversare, care după ce le-a mulţumit celor prezenţi pentru sprijinul acordat în diferite momente ale vieţii, i-a mulţumit soţiei pentru că timp de 20 de ani i-a călcat cămaşa în fiecare zi. M-am uitat şi să ştiţi că le avea pe amândouă, dar cred că nu ştia la ce le mai poate folosi.