Și bloggerii uită câteodată

În ultimul timp am lăsat-o mai moale cu activitatea pe acest blog. Periodic, când mă întâlnesc cu oameni care mă citesc sau care activează și ei în acest domeniu, inevitabil vin și întrebările: „De ce nu mai scrii?”, „Ți-ai pierdut inspirația?”, „Te-ai lăsat de blog?”, „Merge blogul?”. Îmi place să scriu, idei mai am, intenționez să-l mai țin o vreme, mai ales că el merge dacă-i dai host. Problema e lipsa timpului și, probabil veți zice că am îmbătrânit, că uit repede ideile care îmi vin. Dacă stau să-mi limpezesc gândurile, îmi reamintesc de vreo 5 articole pe care intenționam să le scriu, dar, din motivele expuse mai sus, nu au văzut undele internetului.

20131216_231437

Ieri, am primit un calendar și o agendă de la Zebra Catering. Vă mai amintiți de Zebra, nu? Normal că vă amintiți, că doar am scris despre ea aici. Teoretic n-ar trebui să mai am nici o scuză. Agenda e perfectă de luat peste tot și notat idei pentru blog, dar nu numai, iar în calendar voi putea marca zilele în care le-am scris. Așa voi avea mereu o situație la zi a activității acestui blog.

Chiar aveam nevoie de o agendă pentru 2014, dar cel mai tare m-a bucurat reîntâlnirea cu oamenii care stau în spatele Zebra Catering Cluj, Roxer, Colorama și Snooker Club Cluj. Dacă îi cunoașteți sau ați colaborat cu ei, nu trebuie să spun mai multe. Pentru ceilalți… cine vă oprește?