Telefonul sună ocupat

-Salut, am nevoie de ajutorul tău! se auzi vocea lui Marin de parcă ar mai avea de trăit 2,3 secunde.

-Ce s-a întâmplat? zise îngrijorată Tina.

-Mi-a venit o factură la curent de nu o să o pot plăti nici dacă îmi fac rezervare la urologie și plec de acolo mai sărac cu un rinichi, zise Marin. Am nevoie de un electrician care să-mi verifice instalația electrică și să mă lămurească dacă aparatele pe care le am consumă chiar atât de mult. Doar nu-s nici CUG-ul, nici oțelăria din Galați!

-Hai, mă, liniștește-te, că dau niște telefoane și te resun, îi zise Tina pe un ton liniștitor.

Tina apucă telefonul și îl sună pe Marin, un electrician care a ajutat-o de fiecare dată pe banii celor aflați în nevoi, i-a făcut un rezumat, cu o voce de gps i-a spus cum poate să ajungă acolo și l-a rugat să nu-l taxeze foarte mult. Apoi au convenit să-i dea numărul de telefon să-l sune să stabilească când e la uzină să nu meargă degeaba. Tina îi mulțumi și închise.

Apoi notă lângă numărul lui Marin, omul cu problemele electrice, numărul de telefon al electricianului Marin, și îl sună pe Marin, omul cu problemele electrice, să-i dea numărul de telefon al lui Marin, electricianul.

-No, hai, că te-am rezolvat! îi zise Tina. Notează numărul lui de telefon: 0741 234 567. Sună-l acum să stabiliți când să vină să-ți rezolve problema, că omul e destul de ocupat!

-Știi, dacă sun acum, o să sune ocupat! zise Marin.

-Doar am vorbit cu omul. Știe că-l suni. De ce zici că o să sune ocupat? întrebă Tina mirată că omul are chef de glume la nici 5 minute după ce-i dădu semne că mai are 2,3 secunde de trăit.

-Păi numărul de telefon pe care mi l-ai dat e al meu!