Patricia Kaas în concert la Cluj-Napoca

A fost încurajată de mama ei să cânte de mică, a avut primul succes în urma unui concurs de căutare a tinerelor talente, a debutat în 1985, a vândut peste 16 milioane de exemplare ale materialelor sale discografice, iar acum vine la Cluj să ne încânte cu timbrul ei ușor gutural, timbru care a făcut să fie adesea comparată cu Édith Piaf.

Pe 24 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian” Cluj-Napoca, Patricia Kaas aduce turneul ei mondial „Kaas chante Piaf”, un tribut celei care i-a marcat copilăria. Spectacolul include cântece faimoase precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!”. Albumul cuprinde 21 de melodii reorchestrate de Abel Korzienowski, o colecție care „aduce profunzime și nuanțe” muzicii lui Piaf, o experiență care trezește emoții profunde și care a încântat audiențe din întreaga lume.

„Publicul de la voi m-a primit de fiecare dată foarte bine, iar eu concertele le ador în primul și primul rând datorită contactului direct cu publicul. Acolo simt că mă pot exprima cu adevărat. În plus, acest tribut adus lui Édith Piaf cu care voi fi prezentă la Cluj a fost gândit în primul rând ca un concert live, abia apoi ca album, așa că e o plăcere să pot urca pe scenă și să transmit o stare de spirit. Mă bucur că anul acesta voi face cunoștință și cu publicul de la Cluj, o destinație nouă pentru mine, pe care aștept să o descopăr!”  – mesajul transmis de Patricia Kaas fanilor din România

Patricia-Kaas-250-270

Am pentru voi două invitații la acest concert. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să lăsați un comentariu în care să-mi spuneți care e melodia voastră preferată a Patriciei Kaas. În data de 20 iunie voi face o tragere la sorți, iar câștigătorul ia ambele invitații. Succes!

Biletele sunt disponibile online pe biletmaster.ro, dar și la casieriile din Polus Center, Iulius Mall și Casa TIFF (str. Universității nr. 6), precum și la toate casieriile în care se găsesc bilete la TIFF 2013. Mai multe informații pe site-ul organizatorilor, TIFF Events.

De această dată invitațiile merg la Eniko-Ileana, care va primi un mail cu detalii. Felicitări!

castigator