Nu mai suntem liceeni, dar jucăm, din nou, la Cupa Liceelor

Miercuri, 5 iunie, în Sala Sporturilor “Horia Demian” se va desfășura finala Cupei Liceelor 2013.  În acest an finala va pune față în față Liceul Agricol și Liceul cu Program Sportiv, echipa campioană a ultimei ediții. Meciul va fi transmis în direct pe TVR Cluj începând cu ora 17:00 și, cu siguranță, va fi un meci tare, un meci al orgoliilor (unii vor să le ia titlul, alții vor să-l păstreze). În finala mică, de la ora 16:00, elevii Liceului Bălcescu și elevii Liceului Energetic vor dori să demonstreze că doar ghinionul i-au oprit în semifinale.

Și în acest an, la Cupa Liceelor se va disputa un triunghiular între echipelele profesorilorale fostelor glorii și cea a bloggerilor, care de fapt e și a twitteriștilor și a reprezentanților din mass-media. Dacă cele două echipe, ale profesorilor și ale fostelor glorii, au fost prezentate pe ovidiublag.ro, echipa Mediatic Cluj își păstrează în linii mari aceiași componenți ca la ediția precedentă.

mediatic cluj

Mediatic Cluj, cu nume și prenume, dar nu neaparat în ordinea numerelor de pe tricou, și fără link:

1. Tudor Rus
2. Emil Moldovan
3. Valentin Moldovan
4. Bogdan Roșca
5. Daniel Rus
6. Calin Ilea
7. Lucian Jurj
8. Vali Șchiopu
9. Alex Ursa

Din experiența anilor trecuți, când am invitat lumea să ne susțină, dar n-au făcut-o, de această dată nu vă zic nimic. Poate, totuși, ne faceți o surpriză și umpleți sala. Poate. Oricum, spectacol va fi, așa că gândiți-vă bine înainte să ziceți nu, pentru că…

NU UITAŢI!!! Intrarea la finală va fi liberă şi, mai mult decât atât, 10 spectatori vor câştiga câte un abonament pentru cele două mari concerte (Deep Purple şi UB40) găzduite de Cluj Arena în weekendul 7-8 iunie.

PS. Poze de la meciurile din cadrul Cupei Liceelor 2013 puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a Bazei Sportive Unirea.