Bărbații și femeile măsoară timpul cu instrumente diferite

-Bărbații au un alt instrument cu care măsoară timpul! Și sigur e unul ardelenesc, zise Tina plină de draci, amintindu-și că în weekend Ghiță o lăsă singură cu toată treaba casei. Al meu a ieșit vineri, o oră, cu Gigel la o bere și, normal, s-au făcut trei. Nu beri, ci ore. Beri numai ei știu câte au dus, că mi-a venit acasă atât de fericit, ca însuși preafericitul ar fi fost invidios.

Colegele ei au dat din cap aprobator, ca accesoriile lătrătoare din daciile vechi, de parcă ar fi fost ele în locul ei, doar numele nu se potriveau. Nici în cazul femeii, nici în cazul bărbatului.

-Apoi, sâmbătă, toată ziua, a dormit să se refacă, iar spre seară a mers la meci. După meci m-a sunat să-mi spună că rămâne la repriza a treia, și a mai stat o oră în plus. Nu-l mai suport! a continuat Tina pe același ton beligerant.

-No, tu, vă tot plângeți că bărbații voștri stau câte o oră sau două în plus pe unde merg, zise Cornelia, veterana grupului. Asta nu-i nimic! Al meu a pornit de câteva ori să ducă gunoiul dimineața și s-a întors după ce a întunecat. Mangă!