Un farmacist a demisionat pentru că nu a putut descifra o rețetă

Un caz halucinant s-a petrecut zilele trecute, când un farmacist a demisionat deoarece nu a putut descifra scrisul unui medic de familie.

„Când am văzut rețeta, mi-am zis că e o glumă. M-am gândit că un doctor care nu și-a putut stăpâni plodul, l-a lăsat să deseneze pe o rețetă, care a ajuns la cineva cu chef de glumă. Dar în fața mea stătea o doamnă de o vârstă respectabilă, care mi-a zis că tocmai vine de la medic, iar acesta a scris rețeta în fața ei. În acel moment am clacat.” a declarat farmacistul.

În aceeași seară și-a scris demisia și a lăsat-o pe biroul șefului. A doua zi când a găsit-o, nu i-a venit să creadă. În experiența sa de peste 30 de ani, nu a mai întâlnit un asemenea caz. „Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu e posibil așa ceva. Nu poți fi un farmacist dacă nu poți descifra orice scris. Este brandul nostru, al farmaciștilor. Nu ne permitem să îl pătăm în acest hal. I-am recomandat să ia niște cursuri speciale și apoi să se întoarcă. E un profesionist, dar sunt nevoit să-i accept demisia!”

„S-a mai întâmplat să îi cadă pe mână o rețetă scrisă mai urât, dar de fiecare dată s-a descurcat. Chiar nu știu ce s-a întâmplat de această dată!” a declarat una din colegele acestuia.

Contactat telefonic, medicul în cauză a spus doar atât „Eu am învățat să scriu. El să să învețe să citească!”.