Vă dau eu soluția pentru gunoiul din Cluj Napoca!

Pentru cei care nu știu, se pare că a existat o problemă cu groapa de gunoi a orașului, iar pentru câteva zile firmele de salubritate nu au mai adunat gunoiul din oraș. Motivul e destul de simplu: dacă n-ai unde să-l depozitezi, nu-l iei. Între timp se pare că lucrurile s-au rezolvat. Până când? Vom vedea.

Cu toate că acum lucrurile par a fi revenit la normal, nu ar trebui să ne culcăm pe-o ureche și să așteptăm următorul scandal al gunoaielor.

Suedezii au investit miliarde de coroane în construcția incineratoarelor de gunoi care produc energie. Problema e că ei nu produc gunoi suficient pentru alimentarea acestor incineratoare. Să vină să-l ia de la noi pe tot, că oricum au nevoie de vreo 1,6 milioane de tone. Și decât să stea undeva într-un depozit, mai bine să-l transforme în energie.

No, domnilor de la conducerea orașului și/sau a județului, mâna pe telefon sau pe tastatură și contactați suedezii! Cine știe, dacă materia primă oferită este una cu un randament bun, poate vor fi dispuși să dea și o sumă de bani pentru ea.