Guvernul Ponta a achiziționat abonamente la sală pentru miniștrii

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul şedinţei de guvern de azi, că pentru a putea continua activitatea la Guvern, fiecare ministru trebuie să meargă la sală.

”Toate celelalte guverne, în special Guvernul Boc, au stat la masă și au mâncat. Au mâncat până nu au mai putut. Nu ştiu cum, dar toată această mâncare s-a depus pe burțile și pe colăceii noștri. Partenerii noștri europeni nu ne mai primesc în vizite şi ne-au transmis că până la remedierea situației, nici un membru al Guvernului Ponta nu va mai fi invitat la nici o reuniune, riscând în acest fel izolarea totală a țării.”

Deși inițial a ezitat, premierul Victor Ponta a făcut o declarație, pe care a spus că trebuia s-o facă mai de demult ”Acesta este motivul înlocuirii ministrului Marga de la Externe. Puteam să-i spun că trebuie să slăbească? Știu că domnul Marga s-a supărat că nu i s-a formulat nimic oficial, dar asta e. Sper ca după această declarație să înțeleagă mai multe.”

Sursele noastre ne-au informat că în perioada următoare se va stabili o sală sigură la care miniștrii vor putea merge să-și remodeleze trupurile, pentru a evita un eveniment penibil, asemănător celui în care a fost târât fostul prim ministru Emil Boc.

La sfârșitul declarației, primul ministru Victor Ponta a mai spus ”Ei au mâncat, noi trebuie să slăbim! Asta e!”