În mod normal, de acum nu ar mai trebui să existe persoane deconectate de la reţeaua de alimentare cu energie electrică

Trăim în era internetului. Majoritatea persoanelor are conexiune la internet. Oricine are o adresă de e-mail. Dacă nu personală, cu siguranţă una utilizată la muncă. Folosim internetul zi de zi. Asta dacă nu rămânem fără curent. Doar că şansele ca acest lucru să se întâmple sunt din ce în ce mai mici. Practic sunt aproape egale cu zero. De ce? Pentru că Electrica Furnizare a lansat Oficiul Virtual.

Ce este Oficiul Virtual?

Este contul pe care orice client Electrica Furnizare îl poate face pentru a afla, fără să se deplaseze la casieriile proprii sau la centrele de relaţii cu clienţii, care este situaţia plăţilor, dacă i s-a emis o nouă factură de energie electrică sau dacă i s-a emis preaviz de deconectare.

Contul e foarte simplu de făcut. Mi-a luat mai puţin de 3 minute. Aveţi nevoie de o factură de pe care să luaţi unele date, cum ar fi Codul de client, un număr format din 8 cifre pe care îl găsiţi în partea dreaptă a facturii de energie electrică, imediat sub adresa de corespondenţă şi adresa locului de consum.

Foarte important, după verificarea datelor şi primirea e-mail-ului de confirmare, să intraţi în cont la secţiunea Contul meu/Setări şi bifaţi căsuţele de trimitere e-mail mai ales la emiterea facturii, a preavizului de deconectare şi la generarea Ordinului de Serviciu. În mod normal, o persoană care îşi verifică cel puţin o dată pe zi adresa de e-mail nu va fi deconectată de la reţeaua de alimentare cu energie electrică niciodată.

În cazul în care, din diferite motive, factura de energie electrică nu ajungea la voi, dar aveaţi nevoie de ea pentru decontare, contabilitate, dovadă sau orice altceva, prin lansarea Oficiului Virtual, această problemă dispare. La secţiunea Facturi/Plaţi-Facturi puteţi să vizualizaţi şi să descărcaţi orice factură de energie electrică.

În mod normal, de acum nu ar mai trebui să existe persoane deconectate de la reţeaua de alimentare cu energie electrică, dar condiţia de plată a facturilor rămâne. 😀

*Informaţii găsite pe site-ul www.electricafurnizaretn.ro

Ai găsit informații utile?