Ca la orice competiție, și la Cupa Liceelor golgeterul este premiat

În acest an, la Cupa Liceelor, cel mai bun marcator al competiției va primi din partea pensiuni-inforomania.ro un premiu constând într-o excursie de 3 zile, pentru două persoane, la Pensiunea Vidraru din Baile Felix. Inițiativa îi aparține domnului Călin Dinu, care a înțeles că performanța trebuie apreciată, dar mai ales premiată.

Având în vedere că în competiție au rămas 4 echipe Augustin Maior, LPS, Alexandru Borza și Informatică, cele mai mari șanse la premiu o au jucătorii acestora Horgos Dumitru (LPS) – 10 goluri, Pop Alex (LPS) – 10 goluri, Bujor Ovidiu (Informatică) – 7 goluri, Ispas Dorin (Alexandru Borza) – 7 goluri, Paravan Bogdan (Augustin Maior) – 5 goluri, Trifan Emil (Augustin Maior) – 5 goluri, Pojar Vlad (Augustin Maior) – 5 goluri și Lupşa Marius (LPS) – 5 goluri. În funcție de numărul golurilor marcate în cele două meciuri pe care le mai au de disputat, semifinala și finala mică sau mare, oricare dintre ei poate ajunge la Felix.

Cu toate astea, în cazul în care nici unul dintre ei nu va trece de cota de 11 goluri, premiul il va consola pe Coman Vlad, jucătorul echipei campioane a ultimelor două ediții, liceul Anghel Saligny, care a fost eliminată surprinzător de echipa liceului de Informatică.

Până una alta să nu uitați de semifinale, care au loc duminică, 3 iunie, și de finale, care au loc marti, 5 iunie, la Sala Sporturilor. Cel mai important, să nu uitați de cele două meciuri demonstrative pe care echipa campioană a bloggerilor din țară le va susține. Cei care nu puteți ajunge la meciurile noastre demonstrative de la Sala Sporturilor din Cluj Napoca, le puteți viziona în direct pe TVR Cluj.