Comunități

Online-ul clujean are o echipă de fotbal, care a participat cu succes la câteva evenimente de profil, unde a câștigat două cupe și a fost apreciată pentru meciurile demonstrative pe care le-a susținut.

Momentan participă la Cupa Corporațiilor, care are loc în cartierul clujean Gheorgheni. Cum ar veni, în oraș, la capătul liniei 3. Cu toate astea, nu am prea avut susținători. La primul meci au fost vreo 6 susținători, apoi nici unul.

– Dar voi, ăștia din online, cum de nu aveți o galerie care să vă susțină ca și pe ceilalți? m-au întrebat două dintre organizatoare. Bine, nici ca și femeile astea nu aș vrea să fie, dar măcar să se audă și de online ceva.

În tribune erau vreo 6-7 tipe care susțineau frentic una dintre echipe. Erau atât de gălăgioase, încât nici fluierul arbitrului nu se mai auzea. Să nu mai zic de indicațiile de pe margine ale antrenorului. Ăsta e unul dintre motivele pentru care am pierdut ultimul meci.

– Păi noi avem susținere din toată țara, le-am răspuns, dar dacă nu ați montat un ecran gigant pe care să se vadă hashtag-ul competiției…