Online-ul clujean participă la Cupa Corporaţiilor la fotbal

Anul 2012, mai ales în lunile mai-iunie, este unul plin de competiţii sportive pentru online-ul clujean. Dacă v-am spus deja de Cupa Bloggerilor şi Cupa Liceelor, acum e momentul să vă spun că aceeaşi echipă va participa la prima ediţie a Cupei Corporaţiilor, organizată de FC Universitatea Cluj şi AMM Design.

Stafful tehnic, reprezentat de Emil Moldovan, a participat miercuri 2 mai la tragerea la sorţi a grupelor, când s-a stabilit şi programul meciurilor. În faza grupelor vom juca împotriva celor de la Sykes, Eximtur şi Fortech, în data de 6 mai de la ora 20:00, în 13 mai de la ora 19:00 şi în 17 mai de la ora 20:00. Meciurile vor avea loc pe terenul omologat al Bazei Sportive “Dan Anca” din Gheorgheni.

Organizatorii AMM Design şi F.C. Universitatea Cluj, partenerul principal Compexit, alături de alţi parteneri precum Orange, Scandia Imagistica şi IMSAT Service, anunţă premii atrăgătoare atât pentru echipele câştigătoare şi pentru cel mai remarcabil golgheter, cât şi pentru spectatori. Cea mai inimoasă galerie va fi nominalizată şi premiată în cadrul festivităţii de închidere. Vă aşteptăm să ne susţineţi! Demonstrăm încă o dată că online-ul clujean are susţinere?

Mai multe detalii despre acest eveniment, se găsesc pe site-ul competiţiei cupacorporatiilor.ro şi pe pagina de facebook facebook.com/cupacorporatiilor.

Aşadar, să fie fotbal!